hétfő, szeptember 19

Üdvözlet!

Kedves Látogató!

Natty és Lana második közös történetének oldalán jársz, aminek a címe Ilyen nincs? A regény két szemszögű, ezúttal Natty vállalta magára a fiúfőszereplőt Colint, és én (Lana) lettem Cornelia. A regény húsz fejezetet és egy epilógust számlál, a friss részek nagyjából négy-öt naponta követik egymást.
Az oldalon találhattok dallistát, tartalomjegyzéket a könnyedebb olvasáshoz és persze egy kis ki-kicsodát, mert elég sok szereplő lesz, és a megjelenésük idejében adatlapok is kerülnek fel róluk.
Ha kérdésetek lenne, nyugodtan tegyétek fel, de a véleményeteket is szívesen fogadjuk.
Kellemes olvasást kívánunk! 

7 megjegyzés:

  1. Irigylem az energiátokat, lányok. :D Ha nekem is így készülne a regényem... Na mindegy, nem nyavalygok. Bevallom, ez a történet sokkal jobban érdekel, mint az előző, már csak a műfaj miatt is, de azt meg nem akarom veszni hagyni, ha már majdnem a harmadáig elolvastam. Szóval sejtelmem sincs, ezt mikor tudom majd olvasnielkezdeni. :D

    Egy szerény javaslat: a logót ne nagyítsátok föl, inkább rakjatok hozzá egy semleges színű hátteret/keretet, a háttérhez pedig válasszatok egy nagyobb felbontású képet, mert ez így elég csoffadtul néz ki...

    VálaszTörlés
  2. Néha mi is meglepődünk magunkon :) Semmi vész, itt lesz szerintem még sokáig, olvasod, amikor tudod. Ó, köszi a javaslatot, átbeszéltük Nattyval :) Köszi azt is, hogy írtál nekünk! Lana voltam.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Natty és Lana!
    Tudom, hogy ismeretlen vagyok számotokra, de szeretném megkérdezni, hajlandóak lennétek-e megengedni, hogy erről és az előző regényetekről írjak egy "kritikát" a könyves blogomon, mert őszintén szólva ezek a legjobb blogregények, amikkel valaha találkoztam, és szeretném ezt másokkal is megosztani.
    Persze nem baj, ha nem, de azért örülnék neki. Jó regényeket hoztatok össze.
    Ginga

    VálaszTörlés
  4. A magam részéről azt tudom mondani, hogy hajrá, annál is inkább, mert mindig szívesen fogadjuk a kritikákat, csak annyi, hogy majd kérlek, értesíts minket róla, amikor felteszed. Úgy gondolom, Lanának sem lesz ellenvetése. :) Köszi, hogy írtál!
    Natty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Az első talán már ma fenn lesz.

      Törlés
    2. Felkerült az "Ilyen nincs?".
      Ha találtok bármi kifogásolnivalót, szóljatok, és javítom/eltávolítom.

      Törlés
  5. Köszönjük szépen a kritikát, érdekes volt olvasni, ami a még gonosz is beszerelmesedik szálat illeti, kever műfaj, paródiaszerű regény, azért írtuk ilyenre. :) Nagyon jó volt olvasni egy átfogóbb véleményt, még egyszer köszi!
    Natty

    VálaszTörlés